Súbory cookie zlepšujú funkciu stránok, používaním týchto stránok súhlasíte s použitím cookie viac info
Úvod Mapa Recenzíe Počasie Prihlásiť Informácie Schránka(0)
Hľadať Schránka(0) Mapa

Nové rezervácie:

Termín od 2024-07-21 | Autokemping Tilia Gäceľ

Termín od 2024-07-05 | Autokemp AQAURUTHENIA

Termín od 2024-08-02 | Táborisko Krym Nová Kelča
1 miesto pri vode s elektrickou prípojkou

Termín od 2024-07-05 | ATC Kamenný mlyn

Termín od 2024-07-29 | Kemping BYSTRINA **
3L izba

Termín od 2024-07-10 | ATC Nová Duchonka

Termín od 2024-07-12 | Autocamping Slanická Osada
3 miesta pre stany 12 ľudí

Termín od 2024-07-18 | Rekrečné stredisko Gazárka
Miesto pre stan a 2 osoby

Termín od 2024-07-05 | CAMPING DUNAJEC
2 stany a 4 osoby Miesto pri vode a pod stromom, najlepšie by bolo aj pri lavičke

Termín od 2024-07-08 | miniKEMP Šíp
3 Personen, 1 Zelt, 1 Auto

Recenzíe, názory, diskusia

Kemp Ormet Teplý Vrch, Teplý Vrch

Tu môžete vložiť Váš príspevok aj s fotografiou, kde ste boli, čo ste videli.. Vložiť novú recenziu »

Kemp Ormet Teplý Vrch

Okres: Rimavská Sobota
16. 08. 2023
Od: Peter

3 noci v campe. Prostredie krásne. Vybavenie pre camp v zlom stave. Slabá hygiena zariadení ako wc sprcha a kuchynka.

Kemp Ormet Teplý Vrch

Okres: Rimavská Sobota
31. 07. 2023
Od: Dana

Po roku sme prišli opäť, lebo v 2022 bolo super. Ubytovali sme sa tentokrát na skúšku na opačnej strane - RZ Drieňok a spravili sme dobre. V RZ Ormet sme si chceli zájsť do bufetu a požičať si vodné bicykle. Na bráne nás zastavila pani, že si ale musíme kúpiť vstup. Podotýkam bolo 17:00 ???? . Takže otočka a späť na Drieňok kam sa pravdepodobne o rok vrátime. PS: Odkaz novému majiteľovi RZ Ormet , prišli ste o cca 40€ na konzumnom a nepočítam bicykle - keďže neviem koľko stojí prenájom. Takto sa to nerobí do psej matere!!!

Kemp Ormet Teplý Vrch

Okres: Rimavská Sobota
24. 07. 2023
Od: Laco

Na Ormet chodíme 15 rokov. Je tam krásne prostredie. V kempe je veľa stromov a tým pádom aj tieň. Kúpanie v jazere je super. No a tým to končí. Tento rok sa zmenil prevádzkovateľ a mňa ako dlhoročného spokojného zákazníka zarazilo niekoľko vecí: Po prvé - za osemmiestny stan sa mi , na základe vôle prevádzkovateľa, rozhodli účtovať cenu za dve stanové miesta, hoci nič také v cenníku uvedené nebolo. Z toho vyplýva že je to asi jediný kemp, kde miesto na stan vyšlo drahšie ako za karavan. Ako ŤZP som nedostal zľavu za ubytovanie, pretože táto zľava vraj platí len pre návštevníkov pláže. Kemp prešiel kozmetickými úpravami. Pribudla hojdačka s nápisom Ormet a rybári boli presunutí na sever. Pribudli nejaké chatky. Všetko ostatné ostalo tak ako bolo, len zmizli obľúbené drevené stoly. Bufety majú obmedzenú ponuku jedál. Na WC často chýbal papier. Čerešničkou na záver bolo to, že keď som posledný deň zbalil stan, tak mi naúčtovali ešte poplatok za vstup, pretože som neodišiel do desiatej. V prípade chatiek je skorý odchod na mieste, pretože ich musia upratať. Ale v stane som platil za noc a tak je to veľmi divné. Terajší prevádzkovateľ by sa mal zamyslieť nad tým, že zarábanie peňazí je síce dôležité, ale ak je zákazník nespokojný a ak má dojem, že slúži iba ako zdroj peňazí, tak sa nevráti a o svojej skúsenosti povie ostatným.

Kemp Ormet Teplý Vrch

Okres: Rimavská Sobota
23. 07. 2023
Od: Kaja

Chodila som sem roky .. tento rok naposledy ako sa zmenil majiteľ žiadne varené jedlo ceny jedla za nekresťanský peniaz veľmi ale veľmi drahé ak by ste tu chceli týždeň jesť s rodinou tak to radšej dovolenka inde. Skladba som.

Kemp Ormet Teplý Vrch

Okres: Rimavská Sobota
07. 04. 2023
Od: Miro

Zaspali tam v čase ,sprchy pre tych čo maju stan otvárajú až poobede ,reštika z 80 rokov .

Kemp Ormet Teplý Vrch

Okres: Rimavská Sobota
01. 08. 2022
Od: Kosto

Boli sme tam partia na rybách ..Bolo tam super,prostredie,social.zariadenie,kuchyňa.Proste odporúčam VŠETKÝM. SUPER. Dávam 5 * s možných 5* ;)

Kemp Ormet Teplý Vrch

Okres: Rimavská Sobota
10. 08. 2020
Od: Igor

Je to skok v case. Je to tu ako v skanzene, zoberte sem deti,ak chcu vidiet, ako sme sa mali v socializme. Nic sa odvtedy nezmenilo, okrem sobotnej diskoteky, ktora trvala do nedele 03,37 hod. Takze koli 10 podnapitym mladeznikom sa nevyspal tuto noc cely camp. Mali by tuto skutocnost uvadzat na svojej stranke, urcite by mali omnoho menej nespokojnych navstevnikov.

Kemp Ormet Teplý Vrch

Okres: Rimavská Sobota
18. 11. 2019
Od: Ivan

Boli sme v kempe, týždeň pod stanom koncom júla 2019, každý deň pršalo, ale najlepšia dovolenka vďaka peknému prostrediu a čistote, až na ten smradľavý kontajner pri sociálnych zariadeniach.