Súbory cookie zlepšujú funkciu stránok, používaním týchto stránok súhlasíte s použitím cookie viac info
Úvod Mapa Recenzíe Počasie Prihlásiť Informácie Schránka(0)
Hľadať Schránka(0) Mapa

Najviac zobrazované:

Thermalpark Nitrava

Poľný Kesov 9987x

Vadaš Thermal Resort

Štúrovo 9189x

Kemping BYSTRINA **

Demänovská dolina 8910x

Najlepšie hodnotené:

ATC Tatranská Štrba

Tatranská Štrba 5 bodov

Táborisko Krym Nová Kelča

Nová Kelča 5 bodov

Caravan Camp DS

Dunajská Streda 5 bodov

Nové rezervácie:

Termín od 04.08.2024 | Auto Camping Dubník - kemp 53
3L 3 osoby

Termín od 06.04.2024 | Camping Manínska tiesňava
1 místo a 2 osoby

Termín od 12.04.2024 | Oáza Camp

Termín od 14.06.2024 | Autokemp Rudava Malé Leváre
2osoby 2ložka

Termín od 16.04.2024 | VDG Yacht Centrum

Termín od 14.09.2024 | Autocamping Tajov
1 chata

Termín od 28.6.2024 | Rekrečné stredisko Gazárka
6-lôžková bez sz

Termín od 28.6.2024 | Auto Camping Dubník - kemp 53
2L chatka 2 osoby

Termín od 31.07.2024 | Autocamping Vrbov Termal Park
1 x place for big caravan(860 x 250), electricity, 2 adults, 1 child (17)

Termín od 16.07 2024 | Rekrečné stredisko Gazárka
1 miesto pre stan

Recenzíe, názory, diskusia

Tu môžete vložiť Váš príspevok aj s fotografiou, kde ste boli, čo ste videli.. Vložiť novú recenziu »

Pre vloženie recenzia kliknite na kemp alebo ho nájdite..

17. 02. 2024
Od: Marcel Ouška

Pozor!!! Kemp v Senci na Slnecnych jazerách je pěkný dobře vybavený a je tam řada dobrých restaurací s dobrou úrovní služeb.Co tam ale provozovatelé kempu podcenili je bezpečnost. V kempu řadí pravidelně zřejmě organizovaná skupina zlodějů! Byli jsme tam 3 roky po sobě, naposled v létě 2023. První rok v kempu naším známým v noci odmontovali a ukradli jízdní kola přimontované na zadních dveřích VW transporter ve kterém dokonce spali my měli kola levnější tak jsme byli ušetreni. Druhý rok v kempu na tom samém místě opět v noci kompletně vykradli auto našim sousedům kteří spali vedle ve stanu, my spali v transporteru tak jsme byli opět ušetreni, pro ně dovolená v tu chvíli skončila policie udělala zápis a my jim půjčili na cestu domů. Třetí rok léto 23 došlo i na nás .Přijeli jsme celá skupina na motorkách, ještě jsme si ani nevybalili a zašli po příjezdu na jidlo do první restaurace v kempu. Po jídle jsme se vrátili k motorkám že postavíme stany, z motorek zmizelo vše co se da narychlo ukrást. Tohle jsme nezažili v celé Evropě kterou jsme projeli naštěstí bylo teplo takže jsme to otočili a domů do ČR jeli jen v tričkách protože bundy nám ukradli taky. Je tam krásně ale tohke byla posledni kapka myslím že Senec už budeme jen odjíždět velkým obloukem... (9)Všetky recenzíe »

15. 09. 2023
Od: Zuzana

Boli sme v kempe ubytovaný týždeň. Ohľadom kempu a vybavenia nemám výhrady, ale skupina chlapcov z toho dvaja majú zelené minecraft šiltovky sú vyslovene drzí chuligáni. Absolútne bezohľadní. (8)Všetky recenzíe »

ATC Zelená voda

Okres: Nové Mesto nad Váhom
21. 08. 2023
Od: Eva

Na velikost kempu nedostatečné sociální zařízení. Z 6ti sprch 2 nefunkční, zbylé 4 bez růžice a s tekoucim pouze praminkem vody. Na záchodech nedostatečný úklid. Ve 2 barech hraji dvě hlasite hudby, které se prervavaji, moc nepříjemné. Jinak pláž pěkná, vstup do vody skvělý, voda super, prostředí baru pěkne. (4)Všetky recenzíe »

ATC Zelená voda

Okres: Nové Mesto nad Váhom
20. 08. 2023
Od: Zuzana

Boli sme v kempu 4 dni, ani jeden deň nešla teplá voda, takže sprška bola v total studenej vode, nepokosená tráva u chatky, písané že internet v celom areáli- nebol nikde , hluk do 3 rána aj po upozornení , záchody a kúpelna špinavé, smrad, pitná voda nebola, pritom mala byť. (4)Všetky recenzíe »

19. 08. 2023
Od: Čongy

Boli sme tu siíce iba jednu noc ale bolo super... akurát možno by bolo fajn na tak veľký kemping väčšiu chladničku s mrazákom... ináč nemám nič... ???? (8)Všetky recenzíe »

Auto-camp Počúvadlo

Okres: Banská Štiavnica
17. 08. 2023
Od: Bea

dobry den tiež by som poprosil info či kemp funguje aj tento rok a s akymi cenamy.8.2023 (19)Všetky recenzíe »

Kemp Ormet Teplý Vrch

Okres: Rimavská Sobota
16. 08. 2023
Od: Peter

3 noci v campe. Prostredie krásne. Vybavenie pre camp v zlom stave. Slabá hygiena zariadení ako wc sprcha a kuchynka. (9)Všetky recenzíe »

Autocamp pri Studničke

Okres: Námestovo
14. 08. 2023
Od: Miro

Veľmi pekné prostredie, pekne upravený vstup do vody, krásna trávička. Čo sa týka prírodného prostredia úžasné, krásne výhľady, pozvolný vstup do vody aj pre deti, pekná trávička na stanovanie a iné športové aktivity. Tým asi všetky klady tohto kempu končia. Totálne zanedbané sociálky, ktoré sa čistia zrejme 1x denne, takže je tam stále špinavo. Vybavenie zažilo už kadečo, sprchy jedna veľká katastrofa - keď chce človek zatiahnuť záves na sprche, tak na neho padne, voda neodteká, nie je kam zavesiť veci, nie je kde sa posadiť a prezliecť, sú sam popadané sušiaky na veci, všade špina a mokro. To že som mal len studenú vodu ani nehovorím. (zrejme kvôli bojleru a jeho kapacie). WC rovnako špinavé, chýbal toaletný papier, umyvadlá a dosky špinavé, staré, poškodené.. Problém bol aj s tým, že kemp je maličký a cez deň sa tam nahrnnie veľa ľudí, ktorí sa prídu len okúpať, a tým pádom vám zatarasia cestu von a teda nemáte ako autom odísť. Toto zvládnuté nebolo. Teda celkovo ak chce človek zažiť peknú prírodu, prostredie, tak odporúčam, no ak tam idete s deťmi na viac dní a chcete nejaké služby navyše, tak sa radšej poobzerajte po niečom inom. Aj keď na Slovensku je to so službami takmer všade rovnaké. Bohužiaľ :( (1)Všetky recenzíe »

Autocamping Stará Zvonica

Okres: Liptovský Mikuláš
12. 08. 2023
Od: Denisa

Výborne vybavené, kuchynka nová, sprchy a wc svietia čistotou a novotou, veľmi ochotní a milí personál, plne doporučujem ... boli sme na karavane a určite sa zas radi vrátime , dakujeme (1)Všetky recenzíe »

Kemp Ormet Teplý Vrch

Okres: Rimavská Sobota
31. 07. 2023
Od: Dana

Po roku sme prišli opäť, lebo v 2022 bolo super. Ubytovali sme sa tentokrát na skúšku na opačnej strane - RZ Drieňok a spravili sme dobre. V RZ Ormet sme si chceli zájsť do bufetu a požičať si vodné bicykle. Na bráne nás zastavila pani, že si ale musíme kúpiť vstup. Podotýkam bolo 17:00 ???? . Takže otočka a späť na Drieňok kam sa pravdepodobne o rok vrátime. PS: Odkaz novému majiteľovi RZ Ormet , prišli ste o cca 40€ na konzumnom a nepočítam bicykle - keďže neviem koľko stojí prenájom. Takto sa to nerobí do psej matere!!! (9)Všetky recenzíe »