Súbory cookie zlepšujú funkciu stránok, používaním týchto stránok súhlasíte s použitím cookie viac info
Úvod Mapa Recenzíe Počasie Prihlásiť Informácie Schránka(0)
Hľadať Schránka(0) Mapa

Nové rezervácie:

Termín od 2024-06-07 | Autocamping Trenčín na Ostrove
Auto caravan, 2 dospelé osoby, jedno dieťa, pes

Termín od 2024-08-23 | Autocamping Trenčín na Ostrove
Chatka 5 osôb

Termín od 5.7.2024 | Rekrečné stredisko Gazárka
1 chatka 4luzkova

Termín od 9.8.2024 | Kemp Hodruša Hámre Glamping
11 Chatka/ glamping 4 osoby

Termín od 2024-06-07 | Autokemp Rudava Malé Leváre
1x2L chatka

Termín od 2024-07-08 | LEHARO CAMPING
1místo pro karavan XL+elektrická přípojka+2 dospělí+2děti 12 a 13let

Termín od 2024-05-23 | Autokemp Rudava Malé Leváre
2 Stellplätze ; 1x Wohnmobil und 1x Wohnanhänger mit Pkw - 4 Erwachsene

Termín od 09.05.2024 | Camping Belá Nižné Kamence
1 miesto pre stan

Termín od 06.06.2024 | Autocamping Trenčín na Ostrove
2L chatka a 1 osoba

Termín od 2024-05-27 | Autocamping Trenčín na Ostrove
1x Stellplatz für 2 Erwachsene und 2 kinder (15 und 16), Hund

Recenzíe, názory, diskusia

Tu môžete vložiť Váš príspevok aj s fotografiou, kde ste boli, čo ste videli.. Vložiť novú recenziu »

Pre vloženie recenzia kliknite na kemp alebo ho nájdite..

Hotel-camping Borová Sihoť

Okres: Liptovský Mikuláš
05. 05. 2024
Od: Milos Hudok

Super kemp,drzim palce nech sa Vam dari,je uz malo takychto kempov. (2)Všetky recenzíe »

Letovisko Kurinec

Okres: Rimavská Sobota
30. 04. 2024
Od: ivan

Boli sme v kempe s karavanom leto 2022, relatívne malé obsadenie, tak asi preto bolo všetko úplne super.A tak sme išli aj v júli 2023 no ale to bol masaker. Vreskot, hudba nonstop od rána do tretej noci a z každého stanu iná. Žiaden ohľad na druhých, proste kto mal silnejší reprák ten je kráľ. Celé zle pre rodinu. Toto som ešte v žiadnom kempe nezažil. Ale rozbíjčka s kamarátmi tak to sa tam dá kvalitne vykonať. Odhliadnúc od tohoto ....... kemp je skvelý po všetkých stránkach, sociálky nehodnotím - nepoužil som, personál super, bufety super, vo vode som nebol ale deťom sa páčilo. (11)Všetky recenzíe »

Route E58 - Camp Košice

Okres: Košice
17. 04. 2024
Od: Viktor

Route E58 - Camp Košice je skvelý kemp, ktorý sme navštívili 14. apríla 2024. Po rekonštrukcii je všetko na vysokej úrovni, vrátane útulnej reštaurácie a malej zoo, ktorá je hitom pre deti. Vybavenosť je kompletná, takže tu máte všetko, čo potrebujete pre príjemný pobyt. Určite patrí medzi top kempy na Slovensku! (4)Všetky recenzíe »

17. 02. 2024
Od: Marcel Ouška

Pozor!!! Kemp v Senci na Slnecnych jazerách je pěkný dobře vybavený a je tam řada dobrých restaurací s dobrou úrovní služeb.Co tam ale provozovatelé kempu podcenili je bezpečnost. V kempu řadí pravidelně zřejmě organizovaná skupina zlodějů! Byli jsme tam 3 roky po sobě, naposled v létě 2023. První rok v kempu naším známým v noci odmontovali a ukradli jízdní kola přimontované na zadních dveřích VW transporter ve kterém dokonce spali my měli kola levnější tak jsme byli ušetreni. Druhý rok v kempu na tom samém místě opět v noci kompletně vykradli auto našim sousedům kteří spali vedle ve stanu, my spali v transporteru tak jsme byli opět ušetreni, pro ně dovolená v tu chvíli skončila policie udělala zápis a my jim půjčili na cestu domů. Třetí rok léto 23 došlo i na nás .Přijeli jsme celá skupina na motorkách, ještě jsme si ani nevybalili a zašli po příjezdu na jidlo do první restaurace v kempu. Po jídle jsme se vrátili k motorkám že postavíme stany, z motorek zmizelo vše co se da narychlo ukrást. Tohle jsme nezažili v celé Evropě kterou jsme projeli naštěstí bylo teplo takže jsme to otočili a domů do ČR jeli jen v tričkách protože bundy nám ukradli taky. Je tam krásně ale tohke byla posledni kapka myslím že Senec už budeme jen odjíždět velkým obloukem... (9)Všetky recenzíe »

15. 09. 2023
Od: Zuzana

Boli sme v kempe ubytovaný týždeň. Ohľadom kempu a vybavenia nemám výhrady. (8)Všetky recenzíe »

ATC Zelená voda

Okres: Nové Mesto nad Váhom
21. 08. 2023
Od: Eva

Na velikost kempu nedostatečné sociální zařízení. Z 6ti sprch 2 nefunkční, zbylé 4 bez růžice a s tekoucim pouze praminkem vody. Na záchodech nedostatečný úklid. Ve 2 barech hraji dvě hlasite hudby, které se prervavaji, moc nepříjemné. Jinak pláž pěkná, vstup do vody skvělý, voda super, prostředí baru pěkne. (4)Všetky recenzíe »

ATC Zelená voda

Okres: Nové Mesto nad Váhom
20. 08. 2023
Od: Zuzana

Boli sme v kempu 4 dni, ani jeden deň nešla teplá voda, takže sprška bola v total studenej vode, nepokosená tráva u chatky, písané že internet v celom areáli- nebol nikde , hluk do 3 rána aj po upozornení , záchody a kúpelna špinavé, smrad, pitná voda nebola, pritom mala byť. (4)Všetky recenzíe »

19. 08. 2023
Od: Čongy

Boli sme tu siíce iba jednu noc ale bolo super... akurát možno by bolo fajn na tak veľký kemping väčšiu chladničku s mrazákom... ináč nemám nič... ???? (8)Všetky recenzíe »

Auto-camp Počúvadlo

Okres: Banská Štiavnica
17. 08. 2023
Od: Bea

dobry den tiež by som poprosil info či kemp funguje aj tento rok a s akymi cenamy.8.2023 (19)Všetky recenzíe »

Kemp Ormet Teplý Vrch

Okres: Rimavská Sobota
16. 08. 2023
Od: Peter

3 noci v campe. Prostredie krásne. Vybavenie pre camp v zlom stave. Slabá hygiena zariadení ako wc sprcha a kuchynka. (9)Všetky recenzíe »