Súbory cookie zlepšujú funkciu stránok, používaním týchto stránok súhlasíte s použitím cookie viac info
Úvod Mapa Recenzíe Počasie Prihlásiť Informácie Schránka(0)
Hľadať Schránka(0) Mapa

Nové rezervácie:

Termín od 2024-07-11 | Letovisko Kurinec
1miesto,3osoby,1dieta,elektricka pripojka pre karavan

Termín od 2024-07-08 | Thermal ECO camping LEO
Obytné auto 2 osoby

Termín od 2024-07-16 | Penzion a Chatová Osada Kotva
2L izba plus malý bytový psik

Termín od 2024-07-24 | PATINCE – chatová osada OKÁL, chatka ANNA, chatka PANDA
2x 4L 8 osob

Termín od 2024-07-07 | autocamping GORALSKÝ DVOR
Auto so stanom na streche

Termín od 2024-07-13 | Penzión a Hotel Dedinky, stanový tábor
2miesta pre stany 2dospelé osoby 3 deti

Termín od 2024-07-17 | AUTOKEMPING SLNEČNÉ JAZERÁ
2 miesta pre 4 osoby - dvoch dospelých a dve deti do 10 rokov

Termín od 2024-07-05 | Rekrečné stredisko Gazárka
4L pro 4 osoby

Termín od 2024-07-10 | Autocamping Trenčín na Ostrove
1 tent place, 2 persons

Termín od 2024-07-31 | Autocamping Podlesok
1 miesto pre stan 2 osoby

Recenzíe, názory, diskusia

Tu môžete vložiť Váš príspevok aj s fotografiou, kde ste boli, čo ste videli.. Vložiť novú recenziu »

Pre vloženie recenzia kliknite na kemp alebo ho nájdite..

Letovisko Kurinec

Okres: Rimavská Sobota
30. 08. 2020
Od: Zuzka

Prijemne prostedie,cisto,chutne Halasle,prijemny personal.jedine toalety bez mydla a utierok pri umyvadle.a ziadne dezinfekcne prostriedky pri vstupoch...co mi pride v dobe korony dost negativne. (11)Všetky recenzíe »

Kemp Hodruša Hámre Glamping

Okres: Žarnovica
29. 08. 2020
Od: Lubica

Cista katastrofa, hnusny stary kemp plny ozranov s restauracie kde este o polnoci hlasno hra ziva hudba, deti su v kuse hore a bojim sa ist na zachod pomedzi tych ozratych ludi z celeho okolia. Ze vraj pre rodiny s detmi, je to otrasne, nikdy viac. (19)Všetky recenzíe »

Kemp Hodruša Hámre Glamping

Okres: Žarnovica
27. 08. 2020
Od: Felix

Very nice people, thanks a lot! (19)Všetky recenzíe »

ATC Račkova dolina

Okres: Liptovský Mikuláš
25. 08. 2020
Od: anita

Týždeň sme strávili v tomto kempe.Nádherná príroda,ticho,pohoda,skvelé miesto na turistiku.Cítili sme sa tu super.Slečna recepčná veľmi milá a príjemná osoba,ktorá pomáhala každému..Ďakujeme za skvelý oddych..Ale sprchy a wc priam plačú po obnove.Nehovoriac o príjazdovej ceste.ktorá pripomína tankodrom. (9)Všetky recenzíe »

Stredisko Kaluža

Okres: Michalovce
22. 08. 2020
Od: Jana

Do kempu sme chodili pravidelne niekoľko rokov, no tentokrát sme boli naposledy. Arogancia vedenia (správca, starostka) zelená voda v bazénoch, netečúca voda v sociálkach, nechajú si zaplaťiť bez pardónu asi aj za vzduch ktorý dýchate, z tej arogancie už nemajú zľavu ani ZŤP.To že je v kempe hluk do rána z diskoték na Kaluži sme vedeli aj s tým počítame, chodili sme tu hlavne kvôli deťom, ale ide to s týmto kempom dolu vodou.Dúfam, že takáto recenzia niekomu otvorí oči, lebo takouto formou prídete o klientelu. (2)Všetky recenzíe »

Camping Pullmann Piešťany

Okres: Piešťany
19. 08. 2020
Od: Miroslava Šišiakova

Po rokoch sme navštívili camping Pullmann,je tu všetko prerobené v areáli je vybudovaný bazén, nové Wecka,sprchy, postavená nová reštaurácia kde vám ponúknu, špeciálne novodobé jedla, sú vynikajúce na pohľad aj výborne chutia naozaj treba všetko ochutnať,je tu milý personál.Odporucam všetkým, aj tím ktorý chodili za socializmu vrátiť sa na toto miesto a oživiť si spomienky na mlade roky.Ja sa tam určite budem vracať . Pozdravujem všetkých v Camping i nech sa im darí. (8)Všetky recenzíe »

ATC Margita a Ilona

Okres: Levice
15. 08. 2020
Od: lucia

Boli sme tyzden. Kemp je v areali kupaliska, cize mate volny pristup na kupko, co je super. Kupalisko je super, pekne velke, vela stromov, pekne bazeny, stanky s fast foodom. Areal kempu by potreboval investiciu, zamrzol v socializme (aj ludia co v nom pracuju). Ale je tam cisto a miesto sa da najst pre stan aj karavan. Nam sa pacilo (rodina s dvomi detmi do 10r.). (4)Všetky recenzíe »

Autocamping Blatnica

Okres: Martin
12. 08. 2020
Od: Vlasta Náchodská

30.7.2020 jsem přijela do Blatnice hledat kemp. Všichni mi říkali,když jsem se ptala jak se tam dostanu,že neexistuje. Šla jsem za starostou. Potvrdil mi,že kemp jižm 4 roky je zavřený,budova zbouraná není přístup k elektřině ani vodě. Poté jsem si udělala další den výlet okolo kempu. Zůstaly světla ohražená plocha,tráva zarostlá jinak nic. (3)Všetky recenzíe »

Vinianske jazero

Okres: Michalovce
10. 08. 2020
Od: cami

Ospravedlňujeme sa za výpadok elektriky, problém je odstránený (VSE odstránili poruchu). (7)Všetky recenzíe »

Kemp Ormet Teplý Vrch

Okres: Rimavská Sobota
10. 08. 2020
Od: Igor

Je to skok v case. Je to tu ako v skanzene, zoberte sem deti,ak chcu vidiet, ako sme sa mali v socializme. Nic sa odvtedy nezmenilo, okrem sobotnej diskoteky, ktora trvala do nedele 03,37 hod. Takze koli 10 podnapitym mladeznikom sa nevyspal tuto noc cely camp. Mali by tuto skutocnost uvadzat na svojej stranke, urcite by mali omnoho menej nespokojnych navstevnikov. (9)Všetky recenzíe »