Súbory cookie zlepšujú funkciu stránok, používaním týchto stránok súhlasíte s použitím cookie viac info
Úvod Mapa Recenzíe Počasie Prihlásiť Informácie Schránka(0)
Hľadať Schránka(0) Mapa

Nové rezervácie:

Termín od 2024-05-19 | Šírava Park TÁBORISKO 2020

Termín od 14.6.2024 | Kemp Hodruša Hámre Glamping
Bell00

Termín od 09.05.2024 | Slnečné Skaly
1 miesto caravan, 220V, 2 osoby

Termín od 2024-06-14 | Státie pre caravany pod farou
1 miesto pre stan (2 dospelý + 1 dieťa) + auto

Termín od 2024-05-27 | Autocamping Trenčín na Ostrove
1x Stellplatz für 2 Erwachsene und 2 kinder (15 und 16), Hund

Termín od 5.7.2024 | Kemp Hodruša Hámre Glamping
3 stany,5 dospelých a 4deti

Termín od 5.7.2024 | Rekrečné stredisko Gazárka
1 chatka 4luzkova

Termín od 2024-05-18 | Letovisko Kurinec
2 karavany

Termín od 7.8.2024 | Autocamping Trenčín na Ostrove
1 místo, 2 os. 1 pes, el. přípojka

Termín od 2024-07-24 | Autocamping Varín
1 Zelt für 1 erw Person

Recenzíe, názory, diskusia

Tu môžete vložiť Váš príspevok aj s fotografiou, kde ste boli, čo ste videli.. Vložiť novú recenziu »

Pre vloženie recenzia kliknite na kemp alebo ho nájdite..

ATC Topoľníky

Okres: Dunajská Streda
29. 05. 2011
Od: Matej

Tento kemp hodnotím veľmi pozitívne, bol som tu už 4x - 2006,2007, 2009 a ak budem mať štastie tak aj tento rok. Tento kemp je SUPERRR. (3)Všetky recenzíe »

20. 05. 2011
Od: EVA

DOBRY DEN CHTELA BYCH SE ZEPTAT CHTELY BYCHOM K VAM NA DOVOLENKU DO KEMPU.MOHLY BYSTE MI NAPSAT KOLIK BY TO VYSLO NA OSOBU NA DEN.A KOLIK STOJI DITE 11 LETE.DEKUJI ZA ODPOVED VARGOVA (10)Všetky recenzíe »

Camping Bojnice

Okres: Prievidza
14. 05. 2011
Od: chrenko

do tohoto campingu chodime pravidelne na dovolenku cela rodina je tam veli pekne a citime sa tam dobre hlavne nas syn si nevie predstavit prazdniny bez navstevy bojnic s nocovanim v chatke (10)Všetky recenzíe »

Zlatná

Okres: Komárno
02. 05. 2011
Od: Katka

Dobry den,

chcela by som sa informovat, ake su poplatky za stan, auto a noclah.

Dakujem (1)Všetky recenzíe »

Slnečné Skaly

Okres: Žilina
26. 04. 2011
Od: marcekova

Dobry den,

chcela by som sa informovat, ci sa da v campe aj stanovat. Ak ano ake su poplatky za stan, auto a noclah.

Dakujem

S pozdravom

Marcekova Jana (3)Všetky recenzíe »

Chata Žiar

Okres: Žilina
23. 04. 2011
Od: Hana Šustková

Dobrý den, můžete mně sdělit, zda ubytování v chatce u Vás je samostatné, tj. pro jednu 3 clennou rodinu? (1)Všetky recenzíe »

Autocamp Stará Hora

Okres: Námestovo
12. 04. 2011
Od: Cappy

Jako malej kluk jsem tam prožil plno letních prázdnin a rád si na tyto vzpomínky vzpomenu a vím, že jsem je tam prožil...na to nikdy nezapomenu. Rád se tam někdy určitě vrátím. (2)Všetky recenzíe »

Auto Camping Dubník - kemp 53

Okres: Nové Mesto nad Váhom
12. 03. 2011
Od: Dalibor

Dobrý den
Jsme firma z ČR, zabývající se prodejem mobilních domů. Sídlo společnosti je v Rožnově pod Radhoštěm / Sev.Morava. Tyto domy, jsou idealni řešení,pro ubytovací střediska, nebo soukrome osoby ,jak k trvalému, tak krátkodobého pobytu( jako chaty, stánky,celoročně obyvatelné domy, z veškerým vybavením,atd.Jsme přímí prodejci z ciziny a zajišťujeme kompletní xxx, včetně dopravy. Po zkušenostech a zájmu u nás na Moravě , chceme nabízet i na Slovensku. V případě zájmu,popř nějakých dotazú, kontaktů,piště na mail dalikace@seznam.cz, nebo zde je odkaz na naše stranky tel.kontakt na mne jako obchodního zástupce pro moravu je +420604991641 Dalibor. Děkuji za případný zájem, popř odpověď. Pěkný den (4)Všetky recenzíe »

Autocamp Gindura

Okres: Brezno
12. 02. 2011
Od: Hajný Ladislav

Dobrý den, prosím o sdělení ceny chatky pro dvě osoby v měsících červen/červenec. Děkuji (3)Všetky recenzíe »

Autocamping Jasov

Okres: Moldava nad Bodvou
10. 02. 2011
Od: Eva

Dobrý den prosím cenu chatky???? (2)Všetky recenzíe »