Súbory cookie zlepšujú funkciu stránok, používaním týchto stránok súhlasíte s použitím cookie viac info
Úvod Mapa Recenzíe Počasie Prihlásiť Informácie Schránka(0)
Hľadať Schránka(0) Mapa

Najviac zobrazované:

Thermalpark Nitrava

Poľný Kesov 9987x

Vadaš Thermal Resort

Štúrovo 9189x

Kemping BYSTRINA **

Demänovská dolina 8910x

Najlepšie hodnotené:

ATC Tatranská Štrba

Tatranská Štrba 5 bodov

Táborisko Krym Nová Kelča

Nová Kelča 5 bodov

Caravan Camp DS

Dunajská Streda 5 bodov

Nové rezervácie:

Termín od 09.05.2024 | Autocamping Vrbov Termal Park

Termín od 2024-07-18 | ATC Zelená voda
3 dospelý a 3 deti

Termín od 21.05.2024 | Camping Agama
1 místo s el. přípojkou

Termín od 31.05.2024 | ATC Zelená voda
1 miesto, 3 osoby

Termín od 2024-07-24 | Autocamping Varín
1 Zelt für 1 erw Person

Termín od 24.5.2024 | Camping a Apartmány Janka
1 misto pro vlastni obytny prives s osobnim autem 2 dospely 1 dite 5 roku s el. pripojkou

Termín od 30.8.2024 | ATC Zelená voda
Chatka, 3 osoby

Termín od 2024-05-27 | Autocamping Trenčín na Ostrove
1x Stellplatz für 2 Erwachsene und 2 kinder (15 und 16), Hund

Termín od 30.05.2024 | Auto Camping Dubník - kemp 53
1miesto, 3dospely

Termín od 5.7.2024 | Kemp Ormet Teplý Vrch
2 miesta pre stany 7 oson

Recenzíe, názory, diskusia

Tu môžete vložiť Váš príspevok aj s fotografiou, kde ste boli, čo ste videli.. Vložiť novú recenziu »

Pre vloženie recenzia kliknite na kemp alebo ho nájdite..

Autocamp pri Studničke

Okres: Námestovo
14. 08. 2023
Od: Miro

Veľmi pekné prostredie, pekne upravený vstup do vody, krásna trávička. Čo sa týka prírodného prostredia úžasné, krásne výhľady, pozvolný vstup do vody aj pre deti, pekná trávička na stanovanie a iné športové aktivity. Tým asi všetky klady tohto kempu končia. Totálne zanedbané sociálky, ktoré sa čistia zrejme 1x denne, takže je tam stále špinavo. Vybavenie zažilo už kadečo, sprchy jedna veľká katastrofa - keď chce človek zatiahnuť záves na sprche, tak na neho padne, voda neodteká, nie je kam zavesiť veci, nie je kde sa posadiť a prezliecť, sú sam popadané sušiaky na veci, všade špina a mokro. To že som mal len studenú vodu ani nehovorím. (zrejme kvôli bojleru a jeho kapacie). WC rovnako špinavé, chýbal toaletný papier, umyvadlá a dosky špinavé, staré, poškodené.. Problém bol aj s tým, že kemp je maličký a cez deň sa tam nahrnnie veľa ľudí, ktorí sa prídu len okúpať, a tým pádom vám zatarasia cestu von a teda nemáte ako autom odísť. Toto zvládnuté nebolo. Teda celkovo ak chce človek zažiť peknú prírodu, prostredie, tak odporúčam, no ak tam idete s deťmi na viac dní a chcete nejaké služby navyše, tak sa radšej poobzerajte po niečom inom. Aj keď na Slovensku je to so službami takmer všade rovnaké. Bohužiaľ :( (1)Všetky recenzíe »

Autocamping Stará Zvonica

Okres: Liptovský Mikuláš
12. 08. 2023
Od: Denisa

Výborne vybavené, kuchynka nová, sprchy a wc svietia čistotou a novotou, veľmi ochotní a milí personál, plne doporučujem ... boli sme na karavane a určite sa zas radi vrátime , dakujeme (1)Všetky recenzíe »

Kemp Ormet Teplý Vrch

Okres: Rimavská Sobota
31. 07. 2023
Od: Dana

Po roku sme prišli opäť, lebo v 2022 bolo super. Ubytovali sme sa tentokrát na skúšku na opačnej strane - RZ Drieňok a spravili sme dobre. V RZ Ormet sme si chceli zájsť do bufetu a požičať si vodné bicykle. Na bráne nás zastavila pani, že si ale musíme kúpiť vstup. Podotýkam bolo 17:00 ???? . Takže otočka a späť na Drieňok kam sa pravdepodobne o rok vrátime. PS: Odkaz novému majiteľovi RZ Ormet , prišli ste o cca 40€ na konzumnom a nepočítam bicykle - keďže neviem koľko stojí prenájom. Takto sa to nerobí do psej matere!!! (9)Všetky recenzíe »

29. 07. 2023
Od: Jarda

Za celý týden se člověk nevyspí takový hluk jsem ještě nikdy nikde nazažil....Pokud hledáte klidnou dovolenou tak sem nejezděte.... (9)Všetky recenzíe »

Letovisko Kurinec

Okres: Rimavská Sobota
27. 07. 2023
Od: Matej

Absolútna arogancia nočného kľudu ???????????? ludia tu nepoznajú pojem po 22 hej hodine aj napriek upozorneniu ...čo sa týka kempu krásne prostredie bazény čisté bufety klasika jedlo radšej nakúpiť v obchode a stravovať sa individuálne lepšia chuť ???? (11)Všetky recenzíe »

Kemp Hodruša Hámre Glamping

Okres: Žarnovica
26. 07. 2023
Od: Rudo + 16

20-23.7.2021 A opäť sa to podarilo zorganizovať (tentoraz už 21 ročník). Sumár : 17 ľudí-6 stanov-8 aut . V prvom rade , vrelé poďakovanie a posielame pozdrav , pre majiteľov kempu. Výborná spolupráca. Rezervovanie a označenie miesta na našom pravidelnom mieste (pri vstupe v pravom zadnom rohu) tiež nie je maličkosť .Všetko veľké + . Konibar, zásobovanie, spolupráca a ochota majiteľov. Prosím , nečakajte luxus - nejedná sa o eurokemp , ale je to pre ľudí , ktorí skôr majú radi stanovanie vo voľnej prírode . Preto prepáčte , ak ten náš kút bol trocha hlučný pri ohnisku ( gitara 3ks.)aj po 24,00 . Už teraz sa tešíme na predposlený víkend júl 2024 (19)Všetky recenzíe »

Kemp Ormet Teplý Vrch

Okres: Rimavská Sobota
24. 07. 2023
Od: Laco

Na Ormet chodíme 15 rokov. Je tam krásne prostredie. V kempe je veľa stromov a tým pádom aj tieň. Kúpanie v jazere je super. No a tým to končí. Tento rok sa zmenil prevádzkovateľ a mňa ako dlhoročného spokojného zákazníka zarazilo niekoľko vecí: Po prvé - za osemmiestny stan sa mi , na základe vôle prevádzkovateľa, rozhodli účtovať cenu za dve stanové miesta, hoci nič také v cenníku uvedené nebolo. Z toho vyplýva že je to asi jediný kemp, kde miesto na stan vyšlo drahšie ako za karavan. Ako ŤZP som nedostal zľavu za ubytovanie, pretože táto zľava vraj platí len pre návštevníkov pláže. Kemp prešiel kozmetickými úpravami. Pribudla hojdačka s nápisom Ormet a rybári boli presunutí na sever. Pribudli nejaké chatky. Všetko ostatné ostalo tak ako bolo, len zmizli obľúbené drevené stoly. Bufety majú obmedzenú ponuku jedál. Na WC často chýbal papier. Čerešničkou na záver bolo to, že keď som posledný deň zbalil stan, tak mi naúčtovali ešte poplatok za vstup, pretože som neodišiel do desiatej. V prípade chatiek je skorý odchod na mieste, pretože ich musia upratať. Ale v stane som platil za noc a tak je to veľmi divné. Terajší prevádzkovateľ by sa mal zamyslieť nad tým, že zarábanie peňazí je síce dôležité, ale ak je zákazník nespokojný a ak má dojem, že slúži iba ako zdroj peňazí, tak sa nevráti a o svojej skúsenosti povie ostatným. (9)Všetky recenzíe »

Kemp Ormet Teplý Vrch

Okres: Rimavská Sobota
23. 07. 2023
Od: Kaja

Chodila som sem roky .. tento rok naposledy ako sa zmenil majiteľ žiadne varené jedlo ceny jedla za nekresťanský peniaz veľmi ale veľmi drahé ak by ste tu chceli týždeň jesť s rodinou tak to radšej dovolenka inde. Skladba som. (9)Všetky recenzíe »

Detský tábor Radosť

Okres: Spišská Nová Ves
17. 07. 2023
Od: Iza

Polecam wszystkim! Cudowne miejsce. (1)Všetky recenzíe »

Autocamp Panoráma

Okres: Komárno
16. 07. 2023
Od: Václav

Kemp je zrušený (2)Všetky recenzíe »