Súbory cookie zlepšujú funkciu stránok, používaním týchto stránok súhlasíte s použitím cookie viac info
Úvod Mapa Recenzíe Počasie Prihlásiť Informácie Schránka(0)
Hľadať Schránka(0) Mapa

Najviac zobrazované:

Thermalpark Nitrava

Poľný Kesov 9987x

Villa Betula

Liptovská Sielnica 8714x

Camping Agama

Koš 8680x

Najlepšie hodnotené:

ATC Tatranská Štrba

Tatranská Štrba 5 bodov

Táborisko Krym Nová Kelča

Nová Kelča 5 bodov

Caravan Camp DS

Dunajská Streda 5 bodov

Nové rezervácie:

Termín od 2024-07-04 | AUTOKEMPING SLNEČNÉ JAZERÁ
1 miesto s elektrinou, 4 dospelí , 1 dieťa

Termín od 2024-06-29 | Táborisko Krym Nová Kelča
1miesto + elektricka pripojka 2osoby + 1 dieta + 2psy

Termín od 2024-07-14 | Stanový tábor, Penzión a Hotel Dedinky
1×Platz für Zelt und 1Person

Termín od 2024-07-01 | Kemp a Termálne kúpalisko Podhájska

Termín od 2024-07-20 | ATC Kamenný mlyn
chatka pro 4 osoby

Termín od 2024-07-04 | ATC Margita a Ilona
1 miesto pre obytný príves

Termín od 2024-06-21 | Autocamping Oravice
1 stan - 2 osoby+ 2 motorky

Termín od 2024-06-21 | Vadaš Thermal Resort
1 miesto +el.pripojka

Termín od 2024-06-23 | Rekrečné stredisko Gazárka
Chatka 2 dospělí+1 dítě

Termín od 2024-06-24 | Autocamping Tajov
A small car with a rooftent

Recenzíe, názory, diskusia

Tu môžete vložiť Váš príspevok aj s fotografiou, kde ste boli, čo ste videli.. Vložiť novú recenziu »

Pre vloženie recenzia kliknite na kemp alebo ho nájdite..

Kemp Lipovina

Okres: Levice
04. 07. 2012
Od: Andrejo

kemp je zruseny (2)Všetky recenzíe »

Autocamp Ipeľ

Okres: Levice
04. 07. 2012
Od: Andrejo

kemp je niekolko rokov zruseny? Dovolate sa do pizzerie (1)Všetky recenzíe »

Auto-camp Počúvadlo

Okres: Banská Štiavnica
02. 07. 2012
Od: skudzawski

KLub Górski , Ornak\\\" z Gniezna z Polski zwraca się z zapytaniem czy w państwa pensjonacie jest wolny termin na nocleg dla 9 osób w dniu 7.07.2012 r. ( sobota)
Pozdrawiamy i czekamy na odpowiedz.
(19)Všetky recenzíe »

Autocamping a Termálne kúpalisko

Okres: Veľký Krtíš
02. 07. 2012
Od: denisa

dobry vcera som vam pisala mail z otazkami dneska som vam volala neviem sa s vami spojit mozete mi zavolat na cislo 0904256417 (3)Všetky recenzíe »

02. 06. 2012
Od: denisa

Dobrý den, chci se zepgtat zda půjčujete také stany ? Děkuji za odpověď (4)Všetky recenzíe »

ATC Nová Duchonka

Okres: Topoľčany
15. 05. 2012
Od: Marek

Dobrý večer,chcel by som sa Vás opýtať,že či máte voľnú chatku na termín 10-11-12 august.A koľko miestne chatky sú k dispozícií na tento termín.Vopred Ďakujem. (13)Všetky recenzíe »

Kemp Hodruša Hámre Glamping

Okres: Žarnovica
13. 05. 2012
Od: Benco

Super = 100% (19)Všetky recenzíe »

AUTOCAMPING RECENT

Okres: Zvolen
22. 04. 2012
Od: sieglinde kuehlberg

bitte Preise camping und Terme danke (4)Všetky recenzíe »

Autocamp NERESNICA

Okres: Zvolen
19. 04. 2012
Od: ZALAR

Dear Sirs

we will travel with our campervan trough Slovakia beggining of May 2012.
Is your camp opened on Saturday5.May 2012?

Thank you

Matjaz Zalar
Slovenia (4)Všetky recenzíe »

Route E58 - Camp Košice

Okres: Košice
19. 04. 2012
Od: ZALAR

Dear Sirs

we will travel with our campervan trough Slovakia beggining of May 2012.
Is your camp already opened on Wednesday 2.May 2012?

Thank you

Matjaz Zalar
Slovenia (4)Všetky recenzíe »