Súbory cookie zlepšujú funkciu stránok, používaním týchto stránok súhlasíte s použitím cookie viac info
Úvod Mapa Recenzíe Počasie Prihlásiť Informácie Schránka(0)
Hľadať Schránka(0) Mapa

Nové rezervácie:

Termín od 2024-06-16 | Autocamp NERESNICA
2l chatka a 2 osoby dospelé

Termín od 2024-06-08 | Slnečné Skaly
4L chatka pre 4 osoby

Termín od 2024-07-05 | Autocamping Trenčín na Ostrove
4L chata

Termín od 2024-06-14 | ATC Trusalová

Termín od 2024-08-30 | Kemping Rybníky Opatovce
4L, 2 osoby

Termín od 2024-06-14 | Auto Camping Dubník - kemp 53
1 stanové miesto 1 osoba s autom

Termín od 2024-07-04 | Kemp Ormet Teplý Vrch
4L a 3 osoby

Termín od 2024-06-07 | ATC Nová Duchonka
4 miesta pre stany, 6 osôb

Termín od 2024-06-01 | Autocamping Turiec
2x Autos mit Dachzelt

Termín od 2024-08-16 | Camping*** Nitrianske Rudno
Uniobunka4 lôžkova

Recenzíe, názory, diskusia

Tu môžete vložiť Váš príspevok aj s fotografiou, kde ste boli, čo ste videli.. Vložiť novú recenziu »

Pre vloženie recenzia kliknite na kemp alebo ho nájdite..

Autocamp Panoráma

Okres: Komárno
16. 07. 2023
Od: Václav

Kemp je zrušený (2)Všetky recenzíe »

autocamping GORALSKÝ DVOR

Okres: Stará Ľubovňa
10. 07. 2023
Od: Frederika a spol ????

Je to úžasne miesto, ktore ponúka aktivity: kúpanie, volejbal, trampolínu, futbal, opekačku, grilovanie, vlastná reštaurácia, rafting, bicykle a mnoho ďalšieho. Je tam božský kľud a veľmi príjemna rodina, ktora to vlastní. Domov prídete s krásnymi zážitkami a camp sa stane vašim miestom pre relax či už v karaváne, v chatke alebo v stane. My sme už začali sezónu 2023 a čo vy? ???????????? (4)Všetky recenzíe »

Vadaš Thermal Resort

Okres: Nové Zámky
09. 07. 2023
Od: Andrea

Dnes sme sa vratili z kempu vo Vadasi. Vsetko bolo super, len asi dnes sa vymenila služba na umyvanie WC, a pani ako ich umyla, tak rano cca medzi osmu a deviatu hodinu rano NA HODINU zamkla panske aj damske WC, ze aby sa vyschli. Povedala, ze na 10min, ale prisla ich otvorit az o hodinu. Pani, co umyvala tie WC dni predtým, ich ani raz nezamkla a mala ich ciste. Nech sa nikto nehneva, ale zamknut ich vtedy, ked prave kazdy vstava ????????????, toto by si malo vedenie Vadasu nejako lepsie zorganizovať, aby sa takéto nestavalo, WC by malo byt k dispozicii stale. Ak to bude teraz pokračovať, tak nezavidim tym ludom v kempe. (4)Všetky recenzíe »

ATC Nová Duchonka

Okres: Topoľčany
09. 07. 2023
Od: lukas

Organizovanie stanovania čistý chaos + nevracajú zálohu vymyslia si na vás čokoľvek protizákonne. Čistý klauni tam + majiteľ žochár. (13)Všetky recenzíe »

08. 07. 2023
Od: Magda

Prostředí příjemné, plno občerstvení na dosah, aquapark i jezero blízko, bohuzel přeplněná kapacita karavanu, malo místa pro karavany, spatna organizace, chaotické přidělení míst, malo dostupných míst na připojení do elektriky (neustálé vypojování elektriky i přesto ze to bxlo zaplacené) sociální zařízení slabsi, malo umyvaren na tam velky camp, tepla voda netekla již po sedme hodině, karavan jsme meli rozloženy místo bylo zábrane vyjeli jsme mimo areal na výlet, po návratu do campu misto na auto bylo zabráno jiným karavanem. (9)Všetky recenzíe »

ATC Termálne kúpalisko

Okres: Šaľa
03. 07. 2023
Od: Naďa

Jezdili jsme každý rok na jižní stranu a byli jsme teda spokojení,ale minulý rok jsme zkusili severní stranu a už nikdy víc!!Manžel rád spí pod širým nebem a to se mu stalo osudným přišel o zlatý řetízek za 25tis.a náramek za 8tis.aspoň,že mu neukradli snubní prsten to bych už nerozdýchala????takže velké zklamání (6)Všetky recenzíe »

ATC Termálne kúpalisko

Okres: Šaľa
03. 07. 2023
Od: Naďa

Jezdili jsme každý rok na jižní stranu a byli jsme teda spokojení,ale minulý rok jsme zkusili severní stranu a už nikdy víc!!Manžel rád spí pod širým nebem a to se mu stalo osudným přišel o zlatý řetízek za 25tis.a náramek za 8tis.aspoň,že mu neukradli snubní prsten to bych už nerozdýchala????takže velké zklamání (6)Všetky recenzíe »

ATC Račkova dolina

Okres: Liptovský Mikuláš
06. 06. 2023
Od: Lukkass

Krásný to tam je. Ceník uvedený na této stránce je starý. Doporucuji hledat aktualní ceny na pribylina.sk (9)Všetky recenzíe »

Autocamp Panoráma

Okres: Komárno
30. 04. 2023
Od: Rena

Boli sme v kempe 2 noci 2disp plus 2deti bolo úžasné dúfam,že aj tento rok sa tam vrátime (2)Všetky recenzíe »

MotoCamp Tajch

Okres: Žarnovica
20. 04. 2023
Od: Miloš Džačovský

znova otvorené a upravené k lepšiemu, všetky info tu: https://www.facebook.com/profile.php?id=100091854165997 (2)Všetky recenzíe »